Mårtensson bliver dobbelt så stor

Den 1. august overtager Electricom A/S i Kalundborg alle aktiviteter i Mårtensson El Installation.

Direktør Per Junge fra Electricom A/S og Lars og Malene Mårtensson, afdelingsleder af Mårtensson El Installation har lavet en aftale om, at Electricom, som har adresse på Asnæsvej 1a i Kalundborg.

overtager alle aktiviteter pr. 1. august 2018.

42-årige Lars Mårtensson har gennem længerere tid ønsket at komme af med det overordnede ansvar, så han kunne få mere fritid og på arbejdet kunne fokusere mere på det faglige fremfor det administrative.

– Beslutningen om at stoppe som selvstændig tog jeg allerede for halvandet år siden, så det er en stor lettelse, at vi har fået denne løsning, siger han og fortsætter:

– Jeg er glad for, at Per Junge fra Elctricom A/S overtager, og jeg glæder mig til blive en del af et større firma.

Han fortsætter som afdelingsleder i det nye Mårtensson El Installation, hvor han skal være ansigtet udadtil. Hans kone Malene Mårtensson fortsætter også som bogholder på nedsat tid, og firmaet vil fortsat være at finde i Holbæk, Hørve og Nykøbing som nu.

– Jeg ville meget gerne beholde Lars, og det var han heldigvis med på, siger den 47-årige Per Junge.

I alt er der 19 ansatte hos Mårtensson El Installation, hvilket betyder, at Electricom A/S, som har 17 ansatte, vokser til dobbelt størrelse.

– Jeg har været på udkig efter et firma, som mindede om vores eget, så vi kunne blive flere ansatte og dermed få en større fleksibilitet, siger Per Junge.

Derudover får Electricom også mulighed for at betjene kunder i et større geografisk område.

Gennem de sidste tre år har Electricom manglet medarbejdere. Den større medarbejderflok giver mulighed for at firmaet kan sætte ekstra mand på nogle større projekter.

Personalet har fået besked om overtagelsen, og flere kunder har også fået besked.

Mårtensson El Installation’ kunder kommer altså ikke til mærke de store ændringer at mærke, udover et nyt cvr. nummer og en ny direktør.

Selvom der bliver tale om ét firma, bliver der kørt videre med begge firmanavne.

– Mårtensson El Installation har et godt brand. Det er kendt for god kvalitet og for at holde aftaler, så det beholder vi, siger Per Junge.

I uge 34 vil Per Junge tage en snak med alle de nye medarbejdere, så han kan lære dem bedre at kende.

Electricom A/S kan i 2019 fejre 100 års jubilæum. Per Junge har været eneejer siden den 30. september 2013.

Electricom A/S har blandt andet boligselskaber, Kalundborg Kommune og Kalundborg Forsyning som kunder.

Mårtensson El Installation servicerer privat- og erhvervskunder på det meste af Sjælland og har også en del sommerhuskunder.