Varmepumper

Panasonic varmepumpe:
Ved køb af en Panasonic varmepumpe, for du en af markedes allermest effektive og miljø rigtige opvarmnings kilder. Anlægget skal blot efterses en gang årligt af en aut. montør, så er du sikker på at anlægget er 100% i orden, og at garantien gælder.

Høj effekt, lavt energi forbrug og den bedste kvalitet, kendertegner Panasonic varmepumper, som i mange år har været førende inden for branchen.

Anlæggene er testet og godkendt til det danske klima og opfylder til fulde tidens krav til energi-rigtig opvarmning af boligen.

Klik her for at læse mere om Panasonic varmepumper.

 

Tilbud    Komplet Panasonic varmepumpe type NZ25 TKE
Panasonic NZ25 TKE er en ny model, specielt velegnet til sommerhus bl.a. pga. 8-10 graders funktionen som gør det økonomisk atraktivt at holde huset fugt og frostfrit. Anlægget har en kapacitet på 5,5 kw og varmer ca. 135m2 op. Varmepumpen kan endvidere tilsluttes en GSM styring / WIFI styring der gør det muligt at tænde, slukke, skrue op eller ned for temperaturen på varmepumpen.

1 stk. Panasonic NZ25 TKE, leveret og monteret til bestående lovlig installation. Inkl. 3 meter kølerør, ekskl. kanal.

Samlet pris ialt inkl. moms fra 15.995,- kr.

 

Tilbud   Komplet Panasonic Danmarkspumpe type HZ25 TKE
Panasonic HZ25 TKE er et af markedes mest effektive anlæg. Den udnytter energien optimalt og har en scop faktor på hele 5,2. Anlægget er Specielt velegnet til helårshuse, eller størrer sommerhuse hvor der året rundt er behov for en god og komfortabel varme. Anlægget køre meget lydsvagt, og kan naturligvis også bruges til køling på de varme sommerdage.

Anlægget har også 8-10 graders funktion, og kan tilmed tilsluttes en GSM styring / WIFI styring.

1 stk. Panasonic HZ25 TKE, leveret og monteret til bestående lovlig installation. Inkl. 3 meter kølerør, ekskl. kanal.

Samlet pris ialt inkl. moms fra 18.995,- kr.

 

Tilbud   Komplet Midea model mission
Midea model mission (årgang 2017)

Den nye Midea model mission er en helt ny model, specielt velegnet til sommerhus bl.a. pga. 8-10 graders funktionen, som gør det økonomisk atraktivt, at holde huset fugt og frostfrit, Derudover kan den køle om sommeren. Anlægget har en kapacitet på 3,8 kw. Du kan tilslutte WiFi direkte til pumpen, og instille, starte og stoppe varmepumpen når som helst, hvor som helst. Varmepumpen har mange smarte funktioner som auto fejlregistrering, turbo så der hurtigt bliver varmt, lydløs funktion og hukommelse så den tilpasser sig tidligere instillinger.

1 stk. Midea mission 3 års 100% garanti + 5 års ekstra kompressor garanti, leveret og monteret til bestående lovlig installation. Inkl. 3 meter kølerør, ekskl. kanal.

Samlet pris ialt inkl. moms fra 12.495,- kr.

Du kan læse mere om varmepumpe her.

Erfaring & uddanelse:
Mårtensson El Installation har forhandlet varmepumper siden 2001. Vi har i de senere år monteret mange anlæg i områdets fritidshuse, paracelhuse og lejligheder. Vores teknikere er specielt uddanede i installering, service og reparation af varmepumper, og har desuden KMO certifikat så de kan kontrollere og efterfylde væske. De er ligeledes uddannede til at håndtere væsker samt at bortskaffe anlæg og væske på miljørigtig vis.

Årligt service af varmepumpe:
I arbejdstilsynets retningslinier står det at alle varmepumpe anlæg med en væskefylde på 1 kg. og derover skal efterses een gang om året. Dette indbefatter stort set alle gængse anlæg på markedet, Det gælder for både private samt erhvervsdrivende, og omfatter alle fabrikater. Med denne lov tilsikres det at anlæggende lever op til de skrappe miljø krav, samt at de køre energi mæssigt korrekt til glæde for både miljøet og brugeren.

Klik her for at læse mere om varmepumpe service.